Om mig

Velkommen til mit univers All About Balance. Jeg hedder Rina Brekke Sørensen, og jeg har skabt All About Balance, for at du og din hest kan opnå bedre trivsel gennem en stærk og smidig krop.

Min vej til All About Balance​:

2016 - 2017

Jeg uddanner mig til Fysiurgisk Sportsmassør med speciale i Triggerpunkt Akupunktur til mennesker hos At Work og begynder at behandle i egen klinik derhjemme.

2018 - 2019

Jeg uddanner mig til Fysiurgisk Hesteterapeut hos Center for Dyreterapi i Hirtshals. Uddannelsen er internationalt godkendt af IICT og IEBWA. Herefter startede jeg All About Balance.

2019

Kursus i Myofascial Release ved Sidsel Sommer & kursus i Myofascial Chains and Myofascial Release Techniques ved Gillian Higgins

2024

I april afsluttede jeg den 3,5 årig uddannelse Equine Osteopathy ved The Vluggen Institute i Tyskland og er nu færdigeksamineret Equine Osteopath EDO®

Dermed bliver All About Balance et endnu mere komplet og specificeret univers for hest & rytter.

At kunne fokusere på både hest og rytter er en ideel kombination, og jeg elsker at kunne arbejde med det dagligt

Min interesse for menneskets anatomi

Jeg har altid været fascineret af menneskekroppen, og ville i mange år gerne uddanne mig som fysioterapeut. Jeg har været i militæret og sidenhen i politiet, hvor træning var en stor del af min hverdag, og jeg var vildt imponeret over, hvor meget man kan presse sin krop.

Ved en tilfældighed endte jeg med at arbejde i hotelbranchen (lidt af en kontrast…) og gjorde karriere der. Efter 12 år i hotelbranchen, inspirerede min mand mig til at genoptage min gamle passion  (han er selv uddannet fysiurgisk sportsmassør og personlig træner), og da jeg fik muligheden for at tage uddannelsen til fysiurgisk sportsmassør, sprang jeg til.

Mine tanker faldt igen på fysioterapeutstudiet, men så kom uddannelsen som fysiurgisk hesteterapeut på banen, og jeg lagde al min energi der. 

Det var klart det rigtige valg for mig at kombinere faglighed med min store passion, som hestene er. At kunne fokusere på både hest og rytter er en ideel kombination, og jeg elsker at kunne arbejde med det dagligt.

Hestenes betydning for mig

Hestene har været en stor del af min hverdag allerede fra en meget tidlig alder. Først og fremmest som en naturlig del af min store interesse for heste både som hesteejer og rytter. Min interesse for faget blev for alvor vakt, da min trakehner vallak for mange år siden blev erklæret uegnet som ridehest efter en meget lang sygdomsperiode, hvor han havde været halt on/off. Han blev haltfri efter et rigtig godt behandlingsforløb, og den oplevelse viste mig, at det ikke altid er nok kun at symptombehandle, når vores heste ikke fungerer ordentligt i ridningen.

Med All About Balance vil jeg hjælpe dig til en hverdag uden gener i form af spændte muskler, samt hjælpe din hest med at holde sig smidig, og mindske risikoen for skader og skavanker. Det er vigtigt for mig at pointere, at forebyggende arbejde er mindst ligeså vigtigt som det reelle arbejde med skader. Det er ofte i den forebyggende fase, at vi skaber de gode vaner for både hest & rytter.

Sammenslutningen for Godkendte Hesteterapeuter

 

Jeg er medlem af Sammenslutningen for Godkendte Hesteterapeuter. Sammenslutningen består udelukkende af fysiurgiske hesteterapeuter og hestemassører, som er uddannet på skoler, som er internationalt godkendt til uddannelser og efteruddannelser gennem IEBWA – International Equine Body Worker Association og IICT – International Institute for Complementary Therapies. De to organisationer er verdens førende indenfor bl.a. kropsterapi til heste og godkendelser herfra anses som et stort kvalitetsstempel i branchen.

Som medlem af denne sammenslutning er det et krav, at jeg har en gyldig ansvarsforsikring og kan dokumentere min. 14 timers videreuddannelse pr. år relateret til mit fag. Jeg vægter videreuddannelse utrolig højt, så jeg konstant kan holde mig fagligt opdateret.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.