Mød min sponsorrytter

Anne Wejlemand

Mit navn er Anne Wejlemand, og jeg har redet distance siden 1995. Jeg startede med at ride distance på min spring pony, ved siden af springningen. I 2010 købte jeg min første distance hest Miss Moneypenny. Mit mål var at komme så langt jeg kunne, have det sjovt undervejs og nyde hele vejen. Vores første stævne var en LD på 15 km, sammen gik vi hele vejen til CEI 120 km. I 2016 blev vi  Sjællandmeste, I 2017 blev vi sammen danmarksmestre. I dag har jeg fire distance heste:
 
Dy Faheema ox. En ox araber hoppe på 11 år 152 cm. Går cei 1 (80 km) på internationalt niveau. Blev Sjællandmester i 2019. Skulle have gået CEI 2 (120 km) i år, men grundet Corona og manglende stævner, forsøger vi at få hende i fol.
 
Million dollar Baby. Anglo araber hoppe på 10 år. 158 cm. Går CEI 2 klasser på internationalt niveau. Vandt bronze til DM 2019. Var i år udtaget til Nordisk baltisk mesterskab for hold. Desværre aflyst pga Corona. Planen i år er nu DM den 8 august og satser på Nordisk baltisk mesterskab i 2021.
 
Enrique Bas OX. Ox araber vallak på 9 år 163 cm. Klar til start i internationale klasser. Blev klubmester i 2019.
 
Dior vrå. Anglo araber vallak på 6 år 164 cm. Har pt haft to stævne starter i henholdsvis LB og LA.
Alle mine heste bliver trænet til deres stævner efter nøje planlagte træningsplaner.
Jeg er desuden distance mentor under DRF, holder med glæde foredrag om distance ridning, samt hjælper med spørgsmål omkring træning og fodring af distance hesten.
 
I 2019 indgik jeg en sponsor aftale med Rina.
 
Når man kræver så meget af sine heste, som distance ridning kræver, da er det altafgørende at de er fit og bliver holdt ved lige med fysiurgisk hesteterapi.
 
Rina kommer til mine heste ca en uge inden et hårdt stævne, og igen en uges tid efter. Mine heste nyder Rinas afbalanceringer, og det giver mig ro i sjælen, når Rina har tjekket dem igennem.
 
Jes kan tydeligt mærke de er mere løsgjorte efter en afbalancering, tager længere skridt i specielt traven og er mere smidige. Rinas laser terapi har også gjort underværker for mig, i en periode jeg havde med sadel problemer. Desuden har Rina hjulpet mig med øvelser der styrker hestens rygmuskulatur, som vi laver inden hver træning af hestene.
 
Jeg glæder mig over vores fortsatte samarbejde her i 2020💪.
 
– Anne