Mød mine sponsorryttere

Carla Bennedbæk

Jeg har CarlaBDressage, som er en salgsstald for udelukkende ponyer af høj dressurkvalitet. Jeg har mange forskellige ponyer. Både den helt unge der skal tilrides, ponyen der skal uddannes eller den der skal sælges. Alle er forskellige og har forskellige,  både gode og mindre gode måder, at bruge deres krop på. Som rytter føler jeg et stort ansvar for, at mine heste har det rart i deres krop, og kan yde det jeg beder dem om uden ømhed og i det hele taget har det rart.
 
Hvordan sørger man så for det? 
 
Jeg har prøvet ekstremt mange behandlere, alternative behandlinger, hjælp fra dyrelæger osv osv. Siden jeg var den unge ponyrytter, har det været en kamp at finde den gode, holdbare og perfekte løsning. 
 
I februar 2020 finder jeg den heldigvis i Rina / All about Balance – Fysiurgisk Hesteterapi. Rina’s afbalancering er en gave for mig og mine ponyer. Allerede efter 1. afbalancering kan jeg mærke en forskel på ryggen af dem, samt i hele deres velvære. Rina er ekstremt engageret og grundig.
Hun skræddersyr afbalanceringen til den enkelte, da ingen heste jo er ens. Hun bruger ekstremt meget tid på den enkelte hest, og gør sig først færdig, når hun ER færdig.
Hvis hun ikke mener at hesten har brug for hendes hjælp, er hun ærlig og siger nej til at afbalancere den. Fx havde jeg en pony der under mønstring for Rina var utaktet, og Rina sagde med det samme at hun ikke ville ordne den før dyrlægen havde sagt god for det. Det viser mig som både rytter, ansvarlig for ponyen og kunderne, og betaler, at jeg får det som er nødvendigt. Det er for Rina ikke en pengemaskine, men en oprigtig afbalancering af vores kæreste eje.
 
Jeg skal i fra Juli til Oktober have 4-6 ponyer med til div kåringer, og Rina kommer derfor 1-2 gange om måneden, for at hjælpe mig frem mod målet. 
 
Jeg er ekstremt taknemmelig for mit samarbejde med Rina. 
Jeg sender mine varmeste og ærligste anbefalinger til Rina. 
 
– Carla

Anne Wejlemand

Mit navn er Anne Wejlemand, og jeg har redet distance siden 1995. Jeg startede med at ride distance på min spring pony, ved siden af springningen. I 2010 købte jeg min første distance hest Miss Moneypenny. Mit mål var at komme så langt jeg kunne, have det sjovt undervejs og nyde hele vejen. Vores første stævne var en LD på 15 km, sammen gik vi hele vejen til CEI 120 km. I 2016 blev vi  Sjællandmeste, I 2017 blev vi sammen danmarksmestre. I dag har jeg fire distance heste:
 
Dy Faheema ox. En ox araber hoppe på 11 år 152 cm. Går cei 1 (80 km) på internationalt niveau. Blev Sjællandmester i 2019. Skulle have gået CEI 2 (120 km) i år, men grundet Corona og manglende stævner, forsøger vi at få hende i fol.
 
Million dollar Baby. Anglo araber hoppe på 10 år. 158 cm. Går CEI 2 klasser på internationalt niveau. Vandt bronze til DM 2019. Var i år udtaget til Nordisk baltisk mesterskab for hold. Desværre aflyst pga Corona. Planen i år er nu DM den 8 august og satser på Nordisk baltisk mesterskab i 2021.
 
Enrique Bas OX. Ox araber vallak på 9 år 163 cm. Klar til start i internationale klasser. Blev klubmester i 2019.
 
Dior vrå. Anglo araber vallak på 6 år 164 cm. Har pt haft to stævne starter i henholdsvis LB og LA.
Alle mine heste bliver trænet til deres stævner efter nøje planlagte træningsplaner.
Jeg er desuden distance mentor under DRF, holder med glæde foredrag om distance ridning, samt hjælper med spørgsmål omkring træning og fodring af distance hesten.
 
I 2019 indgik jeg en sponsor aftale med Rina.
 
Når man kræver så meget af sine heste, som distance ridning kræver, da er det altafgørende at de er fit og bliver holdt ved lige med fysiurgisk hesteterapi.
 
Rina kommer til mine heste ca en uge inden et hårdt stævne, og igen en uges tid efter. Mine heste nyder Rinas afbalanceringer, og det giver mig ro i sjælen, når Rina har tjekket dem igennem.
 
Jes kan tydeligt mærke de er mere løsgjorte efter en afbalancering, tager længere skridt i specielt traven og er mere smidige. Rinas laser terapi har også gjort underværker for mig, i en periode jeg havde med sadel problemer. Desuden har Rina hjulpet mig med øvelser der styrker hestens rygmuskulatur, som vi laver inden hver træning af hestene.
 
Jeg glæder mig over vores fortsatte samarbejde her i 2020💪.
 
– Anne