Fysiurgisk sportsmassage

Mange mennesker går desværre rundt med en konstant eller tilbagevendende spænding i skuldre, nakke eller andre steder i kroppen. Det er blevet normen, at man accepterer det eller forventer, at det går over af sig selv i stedet for at tage fat i problemet.

Jeg er dog  af den overbevisning, at vi ikke skal gå rundt med smerter eller gener. Hvis vi kan arbejde med at lindre eller helt fjerne smerter gennem fysiurgisk sportsmassage, laserterapi eller triggerpunkt akupunktur, så bør vi gøre det. Hvem vil ikke gerne opleve optimalt velvære? 

Vidste du at ...

Menneskekroppen består af …

muskler
1

… og de mange muskler er ikke skabt til stillesiddende arbejde. Der ophobes affaldsstoffer i musklerne pga. nedsat blodgennemstrømning. Fysiurgisk sportsmassage er god for nervesystemet, da det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, kroppen udskiller endorfiner, og forbedrer musklernes evne til at udskille affaldsstoffer.

Mange har i dag et job, hvor de sidder i fastlåste arbejdsstillinger og spænder i nakke og skuldre. Det gælder især dem, der sidder lang tid foran en computer. Nakken føles stiv, smerten stråler ned i ryg og skulder, og underarme og håndled bliver ømme og mister kraft. Her kan massagen hjælpe til at løsne op og give dig en bedre hverdag.

Du kan have brug for et besøg hos mig til en fysiurgisk sportsmassage hvis:

  • Du har spændinger i nakken/nakken føles stiv
  • Det stråler ned i ryggen og skuldrene
  • Underarm og/eller håndled føles ømme og/eller mister styrke
  • Du lider af spændingshovedpine og/eller sågar migræne
  • Du har tennisalbue eller golfalbue
  • Du har skinnebensbetændelse

... Eller hvis du træner meget og har brug for sportsmassage efter intens træning eller præstation.